Kirjeldus
Küpsetatud kanast ja baklažaanist täidis, mille idamaine aktsent sobib mitte ainult pikantseks suupisteks pidupäevadel, vaid rõõmustab oma unustamatu maitsega ka argipäeviti.
18€
Kana ja küpsetatud baklažaan idamaise aktsendiga
Küpsetatud kanast ja baklažaanist täidis, mille idamaine aktsent sobib mitte ainult pikantseks suupisteks pidupäevadel, vaid rõõmustab oma unustamatu maitsega ka argipäeviti.
| Kaal | 1 kg |
|---|---|
| Mõõtmed | 24 × 24 × 6 cm |
| Тесто | Muretaigen, Pärmitaigen |




Õrn ja mahlane täidis kapsast ja keedumunast
Kuna koostisaineid töödeldakse minimaalselt, valmib kapsa- ja munatäidis kiiresti. Hautame kapsa kergelt läbi, seejärel pruunistame ning lisame või ja muna. Tulemuseks on õrn aromaatne täidis, milles kapsas ei krõmpsu, kuid jääb mahlaseks ja säilitab maitse.
Toiteväärtus 100 grammi kohta: Valgud 4,79 g Rasvad 15,1 g Süsivesikud 21,26 g Energiasisaldus 240,5 kcal




Oivaliselt lõhnav pirukas praetud puravikest, kanast ja juustust täidisega
Sibulaga praetud lõhnavad puravikud ja juustuga küpsetatud kana koivaliha firmataignas ei jäta teid ükskõikseks. Kontrollitud!
Valgud 5 g Rasvad 11 g Süsivesikud 17 g Energiasisaldus 192 kcal



Mahlane pirukas kapsast ja väherasvasest sealihast täidisega.
Kasutame kapsa-lihapiruka täidise valmistamiseks valitud jahutatud sealiha. Liha praetakse esmalt sibulaga läbi ja seejärel hautatakse õrnalt koos kapsaga, mis muudab täidise mahlaseks. Maitsestatud täidis laotatakse meie firmataignale ja küpsetatakse pirukas kuldpruuniks. Pärast seda ongi kapsa-lihapirukas valmis suunduma Teie lauale.
Toiteväärtus 100 grammi kohta: Valgud 6 g Rasvad 9 g Süsivesikud 19 g Energiasisaldus 183 kcal